محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
گفتگو ۱۴۰۱/۰۲/۲۰ ۰۵:۴۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

افزایش ۱۷ درصدی اهدای خون در استان ایلام

سرویس ایلام - مدیرکل انتقال خون ایلام در گفتگو با کردپرس از افزایش ۱۷ درصدی اهدای خون در استان طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، لیلا عاصم آبادی اظهار داشت: با توجه به اینکه اهدای خون امری همیشگی و مختص به زمان و مکان خاصی نیست، در ماه گذشته با افزایش ۱۷ درصدی اهداکنندگان خون در استان مواجه شده‌ایم.

وی گفت: ۵۴ درصد اهداء کنندگان بانوان و ۹۰ درصد اهدا کنندگان بار اولی بوده‌اند.

مدیرکل انتقال خون ایلام عنوان کرد: خوشبختانه ذخایر اهدای خون استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد اما از مردم خواهشمندیم که در این امر خداپسندانه همچنان ما را یاری دهند.

وی ادامه داد: پایگاه انتقال خون استان همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ عصر برای خونگیری از مراجعه کنندگان فعال است.

عاصم آبادی تصریح کرد: داوطلبان می‌توانند در سامانه نوبت دهی اینترنتی این پایگاه زمان و تاریخ مشخص و دلخواه خود برای اهدای خون را ثبت کنند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید