محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۳/۰۳/۲۶ ۰۷:۱۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

از بین رفتن  زیرساخت ها ، یکی از دلایل افزایش حوادث اخیر آتش سوزی و سیل دراستان های اربیل و دهوک است

سرویس عراق و اقلیم کردستان-علی الفتلاوی، عضو ائتلاف الفتح، از بین زیرساخت ها و سردرگمی دولت اقلیم کردستان را یکی از دلایل افزایش حوادث آتش سوزی و سیل در استان های اربیل و دهوک دانست.

به گزارش کردپرس، علی الفتلاوی، عضوائتلاف الفتح، درگفتگو با خبرگزاری «المعلومه» با بیان اینکه مشغول بودن خاندان حاکم بر اقلیم کردستان به رفاه و تجمل گرایی و ساختن کاخ‌ها، باعث شده است که دغدغه‌های مردم مظلوم اقلیم را فراموش کنند، گفت: دولت اقلیم کردستان برای مقابله با حوادث طبیعی و آتش‌سوزی که هر از گاهی در اقلیم رخ می دهد، آمادگی ندارد.

وی با اشاره به اینکه دولت اقلیم کردستان دروغ، فریب و تبلیغات توخالی را ترویج می‌کند، افزود: شهروندان کُرد ازظلم و ستم دولت خود و سرکوب آزادی‌ها رنج زیادی متحمل شده اند، تا جایی که آنها خواستار انحلال اقلیم شده اند.

گفتنی است که  اقلیم کردستان طی دو هفته اخیردر معرض بیش از 5 آتش سوزی بزرگ و خسارات جانی و مالی قرار گرفت که دلیل آن  ضعف دولت و از بین رفتن امکانات زیربنایی و روش های نامناسب راه سازی است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید