محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
گفتگو ۱۳۹۹/۰۱/۲۲ ۱۲:۳۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

شناسایی 26 مورد جدید ویروس کرونا در کرمانشاه/ مبتلایان به کرونا در کرمانشاه به 430 نفر رسید

سرویس کرمانشاه ـ سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: طی 24 ساعت گذشته 26 مورد جدید بیماری کرونا در استان کرمانشاه شناسایی شده است.

دکتر «محمدابراهیم شکیبا» در گفت وگو با خبرنگار کردپرس اظهار کرد: طی 24 ساعت گذشته 26 مورد جدید بیماری کرونا در استان کرمانشاه شناسایی شده است.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: لذا با تعداد بیماران امروز تعداد مبتلایان به کرونا در سطح استان کرمانشاه به 430 نفر رسیده است.

دکتر شکیبا در ادامه افزود: با شناسایی این 26 بیمار جدید، تعداد مبتلایان به کرونا در استان کرمانشاه به 430 نفر افزایش یافت که از این تعداد 310 نفر بیماران بستری و 120 نفر بیماران سرپایی هستند که 44 فوت شدند.

وی یادآور شد: با این وجود در طول 24 گذشته موردی از مرگ بیماران کرونایی در استان کرمانشاه نداشته ایم و همچنان تعداد فوت شدگان کرونا در کرمانشاه 44 مورد می باشد.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا به استان تا امروز 1634 نفر بستری شدند که از این تعداد 1421 نفر ترخیص شده و 169 نفر نیز در حال حاضر در بیمارستان های استان بستری می باشند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید