توسعه فرهنگ صلح و سازش در شورا‌ی حل اختلاف منجر به رضایتمندی عمومی می شود

سرویس کردستان – رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: از شاخص ها و اهداف مدل تعالی، کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری، رضایتمندی مردم، توسعه فرهنگ صلح و سازش و ارتقای جایگاه شورا‌های حل اختلاف است.

به گزارش کرد پرس، حجت الاسلام سیدحسین حسینی در جلسه ای که در راستای اجرای مدل تعالی دادگستری در حوزه شوراهای حل اختلاف با موضوع مدیریت و نظارت بر هدایت پرونده های حقوقی و کیفری به شعب شورای حل اختلاف و نهادهای داوری و یاران صلح برگزار شد، بر اجرای معیارها و شاخص های مدل تعالی دادگستری ها در حوزه شورای حل اختلاف تاکید کرد.

وی مدل تعالی را روشی نظام مند جهت سنجش و بهبود عملکرد، افزایش کارایی و اثربخشی برنامه‌ها و نیز شناسایی و تعیین شورای حل اختلاف برتر در سطح کشور توصیف کرد و افزود : کارکنان شوراهای حل اختلاف استان کردستان باید به این مدل اشراف کامل داشته و به بهترین شکل در حوزه های قضایی اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان کردستان بر استفاده از ظرفیت داوری و میانجی گری در بحث مدل تعالی تاکید کرد و اظهار کرد: علاوه بر مطالعه گسترده نحوه اجرای صحیح مدل تعالی باید پس از شناسایی راهکار‌های مناسب، در این امر از ظرفیت داوری و میانجی گری استفاده و کارگروه‌ی متناسب با برنامه‌ها و فعالیت‌های آن تشکیل و راه اندازی شود.

حسینی ادامه داد: اجرای معیارها و شاخص های مدل تعالی برای کلیه روسای حوزه های قضایی و دادستان های تابعه لازم الاجرا است و باید اهتمام لازم را جهت اجرای آن داشته باشند.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری و معاون توسعه حل اختلاف استان کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه مدل تعالی دارای 10 معیار اصلی و 48 زیر معیار و همچنین 232 شاخص اثر بخش است، بیان کرد: به محض ابلاغ مدل تعالی و دستورالعمل های مربوطه به معاونت توسعه حل اختلاف، برنامه ها، تکالیف و اقدامات اجرایی لازم توسط کارشناسان این معاونت در سال 1400 برای کلیه حوزه های قضایی استان تدوین و به آنان ابلاغ شد.

بهادر اسدی یادآور شد: در روزهای آتی عملکرد هر یک از واحدهای قضایی و همکاران مورد ارزیابی قرار می گیرد و گزارش آن به رئیس کل دادگستری و مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه اعلام می شود.

کد خبر 23609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha