درخشش نمایندگان کردستان در آیین ملی کتاب؛ دریافت دو عنوان برتر از رئیس جمهور

سرویس کردستان - در آیین ملی روز کتاب، کتاب خوانی و کتابدار که با حضور رئیس جمهور در تالار وحدت تهران برگزار شد، دو عنوان برتر ملی به نمایندگان استان کردستان رسید و نام مریوان و سروآباد را در جمع برگزیدگان کشور برجسته کرد.

به گزارش کرد پرس، آیین گرامیداشت روز کتاب، کتاب خوانی و کتابدار با حضور مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و آزاده نظر بلند، دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در تالار وحدت تهران برگزار شد و در جریان آن، دو عنوان مهم ملی به نمایندگان استان کردستان اختصاص یافت.

در این مراسم، «هیرش کریمیان» از شهرستان «مریوان» به دلیل فعالیت های مؤثر در ترویج فرهنگ مطالعه، جایزه همخوان (نشان ترویج خواندن) در بخش فردی را از رئیس جمهور دریافت کرد.

همچنین کتابخانه شهید «ملامحمد ذبیحی» روستای «بیساران» سروآباد به عنوان کتابخانه ای فعال در ارائه خدمات بیرون کتابخانه ای، موفق به کسب نشان خدمات برون کتابخانه ای شد و در سطح ملی مورد تقدیر قرار گرفت.

کد مطلب 2790742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha