خبر ۱۴۰۵/۰۸/۱۱ ۱۹:۵۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

جزئیات طرح عراق برای راه‌اندازی 2 خط لوله نفت به مقصد سوریه و ترکیه

سلیم الرکابی سخنگوی این وزارتخانه به این رسانه گفت خط لوله انتقال نفت کرکوک_بانیاس سوریه را اعلام و تاکید کرد که ظرفیت این خط به یک میلیون بشکه در روز می‌رسد و جایگزین خط کرکوک_جیهان نخواهد بود.

به گزارش کردپرس، به نوشته رووداو، سلیم الرکابی سخنگوی این وزارتخانه به این رسانه گفت حداکثر ظرفیت خط لوله انتقال نفت کرکوک_بانیاس سوریه به یک میلیون بشکه در روز می‌رسد.

در خصوص طرف مجری این پروژه و روند گفت‌وگوها، الرکابی اشاره کرد که پیشتر یادداشت تفاهمی با کنسرسیومی از شرکت‌های امریکایی و قطری امضا شده و تشکیل چندین کمیته مشترک همچنان در حال بررسی است. سخنگوی وزارت نفت عراق در ادامه به تشکیل کمیته‌های مشترک اقتصادی، فنی و قراردادی اشاره و ابراز امیدواری کرد که این گفت‌وگوها تا پایان سال جاری به نتیجه برسد و طرف‌ها بتوانند به پیش‌نویس مورد توافق قرارداد دست یابند.

امضای توافقنامه نفتی با کنسرسیوم امریکایی قطری در 13 ژوئیه سلیم الرکابی سخنگوی وزارت نفت عراق خبر داد که وزارتخانه متبوعش به کار بر طرح تنوع بخشیدن به مجاری صادراتی و ایجاد انعطاف‌پذیری لازم برای صادرات نفت خام عراق ادامه می‌دهد. وی افزود که در جلسه اخیر هیئت دولت تصمیمی مبنی بر امضای توافقنامه اصول اولیه و یادداشت تفاهم محرمانگی اطلاعات با کنسرسیوم امریکایی قطری گرفته شده که هدف از آن تهیه مطالعات فنی و طرح‌های ویژه احداث خط لوله به سمت بانیاس است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.