بازگشت رنگ نارنجی به نقشه کرونایی ایران / افزایش معنادار مراجعه سرپایی به مراکز درمانی

سرویس ایران- در حالی که بعد از نزدیک به ۲ سال تعداد موارد فوتی ناشی از کرونا به زیر بیست نفر در روز رسیده کارشناسان براین باورند عادی انگاری می‌تواند دروازه‌ای برای بحرانی تازه با فعالیت ویروس جهش یافته آفریقایی باشد. بازگشت رنگ نارنجی به نقشه کرونایی ایران زنگ خطری است که نباید آن را نادیده بگیریم.

به گزارش کرد پرس یه نقل از تسنیم، کاهش چشمگیر تعداد موارد فوتی و ثبت کمترین رکورد در ۲۲ ماه گذشته اگرچه می‌تواند نوید از بهبود شرایط همه‌گیری در سراسر ایران داشته باشد، اما بازگشت رنگ نارنجی به نقشه کرونایی ایران زنگ خطری است که نباید آن را نادیده بگیریم.

کارشناسان بهداشت و درمان در این زمینه تاکید می‌کنند در شرایطی که ویروس امیکرون در ایران فعال شده به دلیل قدرت سرایت بسیار بالای این نوع از ویروس در کشور نباید نشانه‌ها را نادیده گرفت و درگیر آمار‌های روی کاغذ باشیم، چون این اتفاق می‌تواند منجر به ایجاد یک اشتباه محاسباتی در زمینه مدیریت شرایط منجر شود.

به گفته این گروه افزایش نرخ مراجعه بیماران سرپایی در برخی استان‌ها از جمله خراسان رضوی نشانه‌هایی هستند که نباید به آن‌ها بی‌توجه باشیم و این روند می‌تواند به انفجار نرخ ابتلا در هفته‌های آتی منجر شود.

این افراد همچنین با اشاره به بحرانی شدن شرایط در کشور‌های اروپایی و بازگشت بسیاری از محدودیت‌ها برای مدیریت کم هزینه کرونا با فعالیت ویروس جهش یافته آفریقایی تاکید دارند بی‌توجهی به نشانه‌های بیماری که بسیار شباهت به سرماخوردگی ساده دارند اشتباه بسیار نگران کننده‌ای است که اغلب افراد در سطح جامعه مرتکب می‌شوند و همین اتفاق باعث افزایش تعداد بیماران در یک دوره ۱۰ روزه خواهد شد.

این گروه معتقند در شرایط فعلی بخش عمده‌ای از افراد که احساس بیماری ساده سرماخوردگی دارند در واقع به نوع ویروس امیکرون آلوده شده‌اند و بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی و قرنطینه آن‌ها به نوعی بمب ساعتی در جامعه به‌خصوص شهر‌های صنعتی شباهت دارد که هر لحظه به زمان انفجار آن نزدیک و نزدیک‌تر می‌شویم.

کارشناسان بهداشت ودرمان براین باورند که تهویه هوای مناسب در اماکن سرپوشیده مثل ادارات، مراکز خرید، وسایل نقلیه عمومی و البته مراسم‌های مختلف خانوادگی می‌تواند در کنار رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تکمیل فرآیند واکسیناسیون با دُز سوم عاملی برای مدیریت کم هزینه بیماری در آینده باشد.

به گفته این گروه اگرچه امیکرون در شرایط فعلی ظاهرا بیماری بسیاری خفیف‌تری ایجاد می‌کند و اصولا باعث نگرانی عمده‌ای نیست، اما بی‌توجهی به موارد یاد شده با توجه به سرایت بسیار بالای نوع ویروس در گروه‌های پرخطر که هیچ یک از موارد مطرح شده را رعایت نمی‌کنند عاملی در بدتر شدن اوضاع و افزایش تعداد موارد ابتلا و در نهایت مرگ و میر خواهد شد.

توصیه کارشناسان بهداشت و درمان به هموطنان این است که در تمام موارد نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی دقت نظر داشته باشند و در صورت احساس هرگونه علائم سرماخوردگی در اولین گام نسبت به قرنطینه کردن خود از سایر افراد و مراجعه به پزشک را در دستور کار داشته باشیم.

کد خبر 24885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha