• ئەگەری دابەزینی بەرچاوی دەنگی ئەردۆغان لە ناوچە کوردنشینەکانی تورکیا لە ئارادایە

    ئەگەری دابەزینی بەرچاوی دەنگی ئەردۆغان لە ناوچە کوردنشینەکانی تورکیا لە ئارادایە

    دکتۆر مەهمەت ئۆزالپ، مامۆستای زانکۆی چارڵز ستۆرت پێیوایە ئەو ڕەخنانەی لەسەر شێوازی بە هاناوەچوونی حکوومەتی ئاکپارتی بۆ ناوچە بوومەلەرزەلێدراوە کوردنشینەکان هەیە، ڕەنگە ببێتە هۆی دابەزینی بەرچاوی دەنگی ئەردۆغان لەو ناوچانەدا. دکتۆر مەهمەت ئۆزالپ، مامۆستای زانکۆی چارڵز ستۆرت و بەڕێوەبەری سەنتەری توێژینەوەی ئیسلامی و شارستانییەتی ئەم زانکۆیە، لە وتارێکدا کە لە گۆڤاری سیاسی کۆنڤێرسەیشێن بڵاو کراوەتەوە، ئاماژەی بەوەکردووە، ئەدای حکوومەتی تورکیا بە سەرۆکایەتیی ئەردۆغان بەرامبەر بە ئەو بوومەلەرزە کە ناوچە کوردنشینەکانی تورکیا هەژاند و زیانێکی زۆری مادی و مرۆیی لێکەوتەوە، دەتوانێت کاریگەریی نەرێنیی لەسەر چارەنووسی ئەردۆغان هەبێت. ناوبراو هەروەها ئاماژەی دا بەوەی کە کوردەکانی تورکیا 18%ی دەنگدەرانی ئەو وڵاتە پێکدەهێنن بۆیە ئەگەر حکوومەت بۆ ئاوەدانکردنەوەی ناوچە بوومەلەرزەلێدراوەکان گرنگییەکی جددی بە دۆخی کورد نەدات، ئەردۆغان لە هەڵبژاردنەکاندا ڕووبەڕووی دۆخێکی شڵەژاو دەبێتەوە. دکتۆر ئۆزالپ جەختی لەوەش کردەوە کە بەهۆی زیادبوونی ڕەخنەکان بەرامبەر بە ئەدای حکوومەتی ئەردۆغان بەتایبەتی لەلایەن لایەنەکانی ئۆپۆزیسیۆن و پارتی دیموکراتیکی گەلانەوە، ڕەنگە ئەردۆغان لە هەڵبژاردنەکانی داهاتوودا ڕووبەڕووی چارەنووسێکی جیاواز لە هەڵبژاردنەکانی پێشوو بێتەوە.

  • مرگ دریاچه زریوار در سایه بی عملی مسئولان کردستان

    مرگ دریاچه زریوار در سایه بی عملی مسئولان کردستان

    دریاچه زریوار مریوان این روزها در حالی در آستانه نابودی و نفس هایش به شمارش معکوس افتاده که روز به روز وضعیت آن بحرانی تر شده تا جایی که بی عملی مسئولان محیط زیست و دیگر مسئولان استان، داد مردم کردستان را درآورده است. چندی است که مشکلات زیادی به جان دریاچه زریوار در کردستان افتاده و زخم های فراوانی را بر پیکرش زده اند. زخم هایی که روز به روز بزرگ و بزرگ تر می شوند و تا جان دریاچه را نگیرند، دست بردار نیستند. در این میان اگر بخواهیم به دنبال مقصر بگردیم باید انگشت اتهام را به سوی مسئولانی بگیریم که چندین سال است که از وضعیت بحرانی این دریاچه خبر دارند و می گویند که باید راهی برای رفع این بحران پیدا کرد اما عملشان تنها در حد حرف است. امروز زریوار، این دریاچه زیبای ایران با دردهای بسیاری دست و پنجه نرم می کند. به هر کجایش که دست بگذاریم رد پایی از یک تهدید را می بینیم که به جان این جاذبه طبیعی افتاده و آن را به مرگ نزدیک و نزدیک تر می کند. مشکلاتی که وضعیت دریاچه زریوار را بحرانی کرده باعث شد که چندی پیش استاندار کردستان در جلسه کارگروه مدیریت جامع تالاب بین المللی زریوار، اقدامات مسئولان این کارگروه را در رابطه با نجات دریاچه را غیرقابل قبول عنوان کند، البته مسئولان کارگروهی که خود وی رئیس آن است. اسماعیل زارعی کوشا با بیان اینکه این کارگروه و اقدامات آن که در راستای نجات تالاب زریوار تشکیل شده عملکرد قابل قبولی ندارد، گفته که اقدامات انجام شده در این حوزه به هیچ وجه رضایت بخش نیست. وی خطاب به دستگاه ها و ادارات متولی در کارگروه مدیریت جامع تالاب زریوار بیان کرده اگر نجات بخشی تالاب زریوار را مهم می دانید، باید با جدیت و تشکیل جلسات مداوم و متعدد در این راستا گام بردارید و از ارائه گزارشات بخشی و متناقض پرهیز کنید. البته خلاف نکته ای که استاندار کردستان بر آن تاکید داشته، مهمترین مسئله برای خروج وضعیت دریاچه زریوار از بحران این است که اگر کسی می خواهد کاری برای این دریاچه بکند باید از جلسه و جلسه بازی و تشکیل کارگروه های بی اهمیت و بی خود دست کشیده و در میدان عمل وارد شود، کاری که حداقل برای مسئولان استان، دور از انتظار است. این تالاب دیگر این روزها نیاز به مرثیه خوانی ندارد، بلکه نیازمند کار اجرایی توأم با فکر است.

  • سەرۆکی هەرێمی کوردستان و وەزیری دەرەوەی ئەمریکا لە میونشن کۆ بوونەوە

    سەرۆکی هەرێمی کوردستان و وەزیری دەرەوەی ئەمریکا لە میونشن کۆ بوونەوە

    نێچيرڤان بارزانى له‌ په‌راوێزی دیداره‌کانیدا له‌ کۆنفرانسی ئاسایشی میونشن، له‌گه‌ڵ ئه‌نتۆنى بلنکن، وه‌زيرى ده‌ره‌وه‌ى ئه‌مه‌ريکا کۆ بووه‌وه‌. ماڵپەڕی فەرمیی سەرۆکایەتیی هەرێمی کوردستان بڵاوی کردەوە "بارزانی و بلنکن ده‌رباره‌ی دوايين سه‌ردانى شاندى عێراق بۆ واشنتۆن و گفتوگۆکانى له‌گه‌ڵ به‌رپرسانى ئه‌مريکا، بره‌ودان به‌ په‌يوه‌ندييه‌کانى ئه‌مريکا له‌گه‌ڵ عێراق و هه‌رێمى کوردستان له‌سه‌ر بنه‌ماى ڕێککه‌وتنى چوارچێوه‌ى ستراتيژيى نێوانیان و دۆخى عێراق، بیروڕایان گۆڕییه‌وه‌". بلنکن پابه‌نديى وڵاته‌که‌ى به‌ په‌يوه‌ندييه‌کانى له‌گه‌ڵ عێراق و هه‌رێمى کوردستان دووپات کرده‌وه‌، هه‌روه‌ها به‌ بايه‌خه‌وه‌ باسى له‌ په‌يوندييه‌کانى هه‌ولێر ـ به‌غدا کرد که‌ زۆر گرنگه‌ په‌يوه‌ندييه‌کى سه‌قامگير بێت و کێشه‌کانيان چاره‌سه‌ر بکه‌ن. لای خۆیه‌وه‌ نێچيرڤان بارزانى، ئاماژه‌ى به‌ گرنگيى به‌رده‌واميى پشتگيريى ئه‌مريکا بۆ عێراق و هه‌رێمى کوردستان کرد بۆ ڕووبه‌ڕووبوونه‌وه‌ى ئه‌و ئاڵنگارييانه‌ى ڕووبه‌ڕووى ده‌بنه‌وه‌.

  • زلزله ترکیه و پس لرزه های سیاسی و اجتماعی آن

    زلزله ترکیه و پس لرزه های سیاسی و اجتماعی آن

    دوشنبه، 17 بهمن خبری ناگهانی در سر خط همه خبرهای مهم دنیا قرار گرفت؛ «زلزله ای در مقیاس 8/7 ریشتر بخش هایی از ترکیه و سوریه و برخی دیگر از کشورهای منطقه را لرزاند.» از همان ابتدا با توجه به شدت زلزله کارشناسان و ناظران منتظر پیامدهای شدید خسارات جانی و مالی آن بودند؛ همان روز به فاصله چند ساعت زلزله ای دیگر به بزرگی 5/7 ریشتر همان مناطق را لرزاند، این کافی بود که برآوردها از تلفات این بلای طبیعی به شدت افزایش یابد. تا این لحظه؛ بر اساس آخرین آمار به روز شده بیش از 12 هزار نفر قربانی شده اند، میزان ویرانی های به بار آمده هم نزدیک به فاجعه است. بر کسی پوشیده نیست که دولت ترکیه و سوریه در حال حاضر با یک شرایط اظطرای مواجه هستند. تصاویر مخابره شده از شهرهای مختلف ترکیه دل هر انسانی را به درد می آورد و در میان این تصاویر گاه گاهی صحنه ای از نجات یک بچه یا خانواده ای زیر آوار؛ اشک شوق هم بر گونه ناظران جاری می کند. این روند احتمالا تا چند هفته آینده ادامه خواهد یافت. اما در این میان آثار سیاسی و اجتماعی این زلزله با توجه به وضعیت خاص دولت های ترکیه و سوریه هم مورد توجه ناظران سیاسی و رسانه های جهانی قرار گرفته است. به عنوان مثال روزنامه المانیتور در گزارشی نوشت: «حتی با ادامه انتشار تصاویر غم انگیز از مناطق فاجعه، برخی در حال ارزیابی تأثیر احتمالی زلزله بر سیاست ترکیه هستند. سوالی که فورا به ذهن می رسد این است که آیا انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری ترکیه طبق برنامه در 14 ماه مه برگزار می شود یا خیر. این مسئله به دو عامل بستگی دارد: اینکه آیا شرایط فیزیکی برای برگزاری انتخابات نزدیک به زمان تعیین شده وجود دارد یا خیر و اینکه آیا اردوغان با اعلام حالت فوق العاده، دوره زمامداری خود را تا روز 18 ژوئن که پایان مهلت برگزاری انتخابات است، تمدید می کند.» به نظر می رسد زلزله اخیر اثرات شدید سیاسی در ترکیه خواهد داشت و نقش شمشیر دو لبه برای آینده سیاسی اردوغان خواهد داشت. در سوریه نیز این وضعیت به گونه ای دیگر در جریان است و بشار اسد بعد از سال ها جنگ داخلی؛ باز هم در برابر آزمونی دیگر قرار گرفته است البته قطعا به اندازه اردوغان در تیر رس رسانه ها نخواهد بود. اردوغان اما برای کاهش اثرات منفی این فاجعه طبیعی و افزایش اثرات مثبت آن شمشیر را از رو بسته است. او با وجود این فاجعه؛ حملات توپخانه‌ای سنگین به مواضع کردها در شمال سوریه را تشدید کرده ، با لحنی بسیار تند به منتقدان کمک رسانی به مردم زلزله زده در این کشور حمله کرد و دستور ایجاد محدودیت هایی برای استفاده از رسانه های اجتماعی از جمله توئیتر را هم صادر کرده است. باید دید اردوغان در ادامه چه برنامه های دیگری برای عبور از این بحران به اجرا می گذارد......

  • پێویستە ناتۆ بۆ شەڕی داعش درێژە بە پاڵپشتی کردنی عێراق بدات

    پێویستە ناتۆ بۆ شەڕی داعش درێژە بە پاڵپشتی کردنی عێراق بدات

    سیروان بارزانی هۆشداری دەدات کە ئەگەر هێزەکانی ئەمریکا و ناتۆ لە عێراق بکشێنەوە، داعش دەسەڵاتی ڕابردووی خۆی لەو وڵاتە بەدەست دێنێتەوە. سیروان بارزانی فەرماندەی باڵای هێزەکانی پێشمەرگەی هەرێمی کوردستان داوا لە هێزەکانی ئەمریکا و ناتۆ دەکات لە عێراق بمێننەوە. ناوبراو بە ڕۆژنامەی نەشناڵ-ی ڕاگەیاندووە: ئەگەر ئەو هێزانە عێراق چۆڵ بکەن، دەستکەوتەکانی دژ بە داعش لەدەست دەچن و گەڕانەوە و شەڕی دووباره ی هێزەکانی ناتۆ و ئەمریکا لە دژی داعش تێچووی زیاتری دەبێت. ناوبراو ژمارەی هێزەکانی داعشی لە عێراق بە حه وت هەزار کەس خەمڵاندووە. بارزانی هۆشداریشیداوە لەوەی که داعش لە ئێستادا چاوەڕێی چەند گۆڕانکاریەک, لەوان کشانەوەی هێزە بیانییەکانە لە عێراق. ئێستاش سەرقاڵی تۆکمە کردنەوە هێزەکانیەتی. سیروان بارزانی، هەروەها داعش بە هەڕەشەیەکی جیددی بۆ سەر هەرێمی کوردستان لەقەڵەم دەدات.

  • تضعیف موقعیت کردها در بغداد به دلیل تنش های بارزانی – طالبانی

    تضعیف موقعیت کردها در بغداد به دلیل تنش های بارزانی – طالبانی

    تنش های اخیر میان دو حزب دموکرات کردستان عراق به رهبری بارزانی ها و حزب اتحادیه میهنی کردستان به رهبری طالبانی ها، منجر به تاثیر منفی بر موقعیت کردها در دولت مرکزی عراق شده است. اختلافات سیاسی میان این دو حزب از چارچوب تعاملات حزبی خارج شده و بیشتر به خصومت شخصی میان رهبران کنونی این دو حزب تقلیل یافته است. همچنین ناکارآمدی سیاسی در بغداد نیز متاثر از اختلافات میان دو حزب حاکم در اقلیم کردستان بوده و برآ ورد می شود این ناکارآمدی ها و اختلافات میان این دو حزب، ثبات اقلیم کردستان عراق را به خطر انداخته است. اختلافات میان این دو حزب از زمان فوت جلال طالبانی، رهبر فقید حزب اتحادیه میهنی و رئیس جمهور سابق عراق در سال 2017 تشدید شده و ورود این دو حزب به دو جبهه مختلف سیاسی در عراق در سال گذشته نیز در جریان تشکیل دولت جدید عراق بر این اختلافات افزوده است. از بین رفتن اتحاد سیاسی میان این دو حزب کردی باعث شده، جریان های سیاسی در عراق از مسئله نفت اقلیم کردستان به عنوان یک ابزار در شطرنج سیاسی استفاده کنند که از جمله این گونه برخوردها حکم دادگاه فدرال عراق در ممنوع کردن فعالیت مستقل نفتی اقلیم کردستان عراق است.

  • پنهان کاری وزارت دفاع ترکیه درباره آمار جانباختگان جنگی

    پنهان کاری وزارت دفاع ترکیه درباره آمار جانباختگان جنگی

    عضو کمیته مرکزی حزب کارگران کردستان، خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه را متهم به پنهان کاری درباره اعلام آمار جان باختگان جنگی کرد و از خانواده های جانباختگانی که نامی از آنها در فهرست وزارت دفاع نیامده، خواستار افشای حقیقت شد. به گفته دوران کالکان، خلوصی آکار درباره عقب نشینی نیروهایش دروغ گفته و از حقیقت فرار کرده، چرا که مرکز مطبوعات و انتشارات نیروهای مدافع خلق، بارها و بارها به این مسئله اشارە کردە است که آنها حتی اجساد جان باختگان خود را نیز می سوزانند. وی با اشاره به بیانیه اخیر انجمن «خانواده های نظامیان جانباخته ای که شهید محسوب نمی شوند»، مدعی شد: رسانه ها می گویند از سال 2012 به بعد نزدیک به سه هزار مورد ثبت شدە که هیچگاە هویت و سرنوشت آنان معلوم نشدە است و از طرف دیگر هم اعلام می کنند که لیستی در دست نیست و گزارشی هم وجود ندارد. عضو کمیته مرکزی حزب کارگران کردستان از خانواده نظامیان جان باخته در جنگ که نامشان در فهرست جانباختگان جنگی نیست، خواست تا بدون ترس این موضوع را افشا کنند و مطمئن باشند که گروه های دموکراتیک و مبارز کرد در این زمینه از خانواده های این نظامیان حمایت خواهند کرد. کالکان مدعی است، وزارت دفاع ترکیه اعلام کرده در هفته گذشته نیروهای نظامی که در مناطق عملیاتی از جمله جولمرگ، حکاری و شرناخ کشته شده اند، از سوی مسئولان خودکشی اعلام شده است.

  • اسکان 500 هزار غیربومی در منازل کردهای عفرین

    اسکان 500 هزار غیربومی در منازل کردهای عفرین

    دیده بان حقوق بشر سوریه ادعا کرد از زمان تصرف منطقه کردنشین عفرین در شمال غرب سوریه توسط ترکیه در سال 2018، بخش عظیمی از کردهای این شهر آواره شده و به جای آنها 500 هزار تن عرب سایر مناطق سوریه در این منطقه اسکان داده شده اند. این نهاد ناظر در گزارشی از تلاش سیستماتیک ترکیه برای تغییر بافت جمعیت منطقه کردنشین عفرین در شمال غرب سوریه با کمک شورشیان ارتش آزاد خبر داد و اعلام کرده بسیاری از شهروندان سوری ساکن سایر مناطق این کشور، در مناطق کانتون عفرین اسکان داده شده اند. دیده بان حقوق بشر سوریه در این گزارش گفته است ده ها هزار تن از شورشیان و خانواده های آنان که اخیرا در این مناطق اسکان داده شده اند، در خانه هایی زندگی می کنند که به کردهای عفرین تعلق داشته، اما هزاران تن از کردها با حمله ترکیه و شورشیان وابسته به ترکیه به آن در سال 2018 آواره شده و عفرین را ترک کرده اند. کردهایی که از عفرین آواره شده اند در دیگر مناطق کردنشین و در مجتمع های مسکونی و کمپ ها اسکان داده شده و دیده بان حقوق بشر سوریه این اقدام را تلاش سیستماتیک ترکیه برای تغییر بافت جمعیت عفرین توصیف کرده است. در این گزارش همچنین به غصب زمین های کشاورزی و مسکونی کردها و ساخت مجتمع های مسکونی در آنها برای شورشیان و خانواده هایشان اشاره شده و دیده بان حقوق بشر سوریه ادعا کرده، این اقدامات بر اساس توافق ترکیه و روسیه صورت گرفته است.

  • حمله ترکیه به کردها در صورت خروج آمریکا از سوریه

    حمله ترکیه به کردها در صورت خروج آمریکا از سوریه

    فرستاده سابق آمریکا در مناطق تحت کنترل کردهای سوریه با دفاع از عملکرد نیروهای کشور در همکاری با نیروهای کرد سوریه، هشدار داد در صورت خروج نیروهای آمریکا از مناطق تحت کنترل کردهای سوریه، ترکیه برای تصرف این مناطق وارد عمل می شود. ویلیام روباک گفته است نیروهای سوریه دموکراتیک به رهبری کردها، نقش پیاده نظام را برای ائتلاف مبارزه با داعش ایفا کرده و در این راه بیش از 10 هزار تن از نیروهای خود را از دست داده اند. وی تاکید کرده است که هنوز همکاری میان ائتلاف به رهبری آمریکا و نیروهای کرد برای مقابله با بازمانده های داعش و یا 10 هزار جنگجوی زندانی این گروه تروریستی در زندان های تحت کنترل کردها لازم بوده و نیروهای آمریکا باید همچنان کردها را همراهی کنند. معاون نماینده ویژه آمریکا در ائتلاف مبارزه با داعش هشدار داده، در صورتی که ترکیه به این مناطق حمله کند و آمریکا با حضور خود در این منطقه و یا اقدامات دیپلماتیک واکنش نشان ندهد، نیروهای سوریه دموکراتیک از هم فرو می پاشد که بی ثباتی بیشتر در این مناطق و آزادی عمل داعش را به دنبال خواهد داشت.

  • عزم اردوغان برای انحلال حزب کردی دموکراتیک خلق ها
  • استقرار نیروهای گارد مرزی دولت فدرال عراق در مناطق مرزی
  • فرانسه نمی تواند از مهاجران کرد محافظت کند
  • تهدید موجودیت اقلیم کردستان به واسطه اختلافات طالبانی و بارزانی ها
  • آسیب جدی ترکیه به زیرساخت انرژی منطقه تحت کنترل کردهای سوریه

    آسیب جدی ترکیه به زیرساخت انرژی منطقه تحت کنترل کردهای سوریه

    بر اساس گزارش مجله ایراک اویل ریپورت، حملات هوایی اخیر ترکیه، زیرساخت‌ها و تاسیسات انرژی در منطقه تحت کنترل کردهای سوریه آسیب جدی دیده است.

  • انتقاد اتحادیه اروپا از حملات ترکیه به مناطق کردنشین عراق و سوریه

    انتقاد اتحادیه اروپا از حملات ترکیه به مناطق کردنشین عراق و سوریه

    اتحادیه اروپا حملات ترکیه در اقلیم کردستان عراق و مناطق تحت کنترل کردهای سوریه را عامل تشدید بی ثباتی خواند.

  • آمادگی ارتش عراق برای حفاظت از مرزهای اقلیم کردستان

    آمادگی ارتش عراق برای حفاظت از مرزهای اقلیم کردستان

    سخنگوی نیروهای نظامی عراق علام کرد: فرماندهی نیروهای مرزی در زمینه اجرایی کردن راهکارهای کنترل و حفاظت مرزهای مشترک با ایران و ترکیه شروع بکار کرده و این امر در راستای دستور نخست وزیر عراق صورت گرفته است.

  • هشدار ترکیه به متحدانش درخصوص حمایت از YPG

    هشدار ترکیه به متحدانش درخصوص حمایت از YPG

    وزیر دفاع ترکیه ضمن تهدید شمال سوریه به حمله زمینی قریب الوقوع، نسبت به حمایت متحدان این کشور از نیروهای کرد سوری هشدار داد.

  • آخرین وضعیت مناطق تحت کنترل کردهای سوریه
  • گل اول آمریکا به ایران (پولیشیچ)
  • پیش بینی تماشاگران از بازی ایران-آمریکا
  • استقبال پیش از بازی ایران-آمریکا  از لنز دوربین کرد پرس
  • ورزشگاه بازی ایران و آمریکا در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

    ورزشگاه بازی ایران و آمریکا در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

    یکی از استادیوم های ورزشی شهر دوحه استادیوم الثمامه یا Al Thumama Stadium است. این استادیوم ظرفیت پذیرش ۴۰ هزار تماشاچی را دارد. طراحی این استادیوم بسیار بی‌نظیر و خاص است.. طراحی این استادیوم به گونه‌ای بوده‌است که ژ گردشگران مختلفی که از سرتاسر جهان به قطر می‌آیند را با فرهنگ و سنت دیرینه مردمان عرب این منطقه بیشتر آشنا کند. این استادیوم شبیه به یک کلاه محلی که با نام «قحفیه» خوانده می‌شود، ساخته شده‌است استادیوم الثمامه در بخش جنوبی شهر دوحه قرار دارد. این استادیوم با فرودگاه بین‌المللی حمد چند دقیقه‌ای فاصله دارد. بعد از پایان بازی‌های جام‌جهانی پذیرش ظرفیت این استادیوم به ۲۰ هزار نفر تقلیل پیدا می‌کند.

  • ناتو حامی غیرمستقیم از بین رفتن کردهای سوریه
  • احتمال روی آوردن اقلیم کردستان به فروش مخفیانه نفت

    احتمال روی آوردن اقلیم کردستان به فروش مخفیانه نفت

    رابین میلز هشدار داد در صورت محکوم شدن ترکیه به پرداخت غرامت به عراق به خاطر فراهم کردن زمینه صادرات نفت اقلیم کردستان، ممکن است مقامات کرد عراق راه دیگری به جز فروش مخفیانه نفت نداشته باشند.

  • رو پایی یکی از هواداران خوش ذوق ایرانی بعد از برد تیم ملی ایران در ورزشگاه احمد بن علی  در شهر دوحه
  • گل های بازی ایران-ولز در جام جهانی قطر
  • حواشی پیش از بازی ایرا-ولز  از لنز دوربین کرد پرس
  • گل های بازی ایران و انگلیس در نیمه اول
  • حضور هوادران در وزرشگاه محل بازی ایران و انگلیس (2)
  • حضور هواداران در ورودی ورزشگاه محل بازی ایران و انگلیس