40.3 درصد از زندانی های کردستان عفو شدند
سرویس کردستان- با اجرای بخشنامه عفو گسترده زندانیان که به مناسبت دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از سوی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) به زندانیان کشور اعطا گردیده،در نهایت 40.3درصد از محکومین زندانهای استان معادل 1256 نفر از زندانیان، مشمول این عفو شدند.
به گزارش کرد پرس از روابط عمومی اداره کل زندانهای کردستان مدیرکل زندانهای کردستان در این خصوص گفت: در اجرای بخشنامه عفو گسترده زندانیان که در پی موافقت مقام معظم رهبری با پیشنهاد رئیس قوه قضائیه در استانهای سراسر کشور به اجرا درآمده استسرانجامتعداد 763نفر از زندانیان استان آزاد و تعداد493 نفر دیگر مشمول تخفیف مجازات شدند.
اسحاق ابراهیمی ضمن قدردانی از مراجع قضایی و روسای زندانهای سطح استان به جهت اهتمام ویژه برای اجرای دقیق این بخشنامه در مراکز اصلاحی و تربیتی سطح استان اظهار داشت: با اجرای این بخشنامه که در راستای رافت اسلامی و توسعه عدالت اجتماعی انجام گرفت تعداد قابل توجهی از زندانیان استان سال نو را در کنار خانواده هایشان جشن خواهند گرفت.
مطالعه بیشتر
خبر قبلی و بعدی
دیدگاه کاربران