خبر ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ ۱۱:۰۱ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

اولین نمایشگاه صنعت و دانشگاه در بیجار افتتاح شد

سرویس کردستان- همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر ، اولین نمایشگاه صنعت و دانشگاه با هدف معرفی نخبگان و مخترعان شهرستان بیجار افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس ، به مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی کارگروهای مختلفی در اجرای مراسمات تشکیل شد و یکی از کارگروها،کارگروه دانشگاهیان و علم فناوری است که جهاد دانشگاهی سرپرستی این کارگروه را برعهده دارد.

یکی از اهداف این کارگروه بیان دستاوردهای دانشگاهیان در ۴۰ ساله اخیر است و با توجه به نقش پرنگ دانشگاهیان در چهل سالگی این کارگروه با شعار افتخار به گذشته و امید به آینده فعالیت می کند.

مدیر جهاد دانشگاهی بیجار در گفتگو با خبرنگار کردپرس با بیان اینکه شهرستان بیجار در حوزه آموزشی، فرهنگی واشتغال نیازمند فعالیت بیشتری است گفت: با توجه به سیاست های کلی جهاد دانشگاهی، این نهاد در شهرستان بیجار نیز در حوزه اشتغال ،مشاغل خانگی، آموزش ضمن خدمت کارکنان و توسعه نوین در حال فعالیت مستمر است .

شریفیان با اشاره به افتتاح نمایشگاه صنعت ودانشگاه تاکید کرد: برای اولین بار است که در سطح شهرستان بیجار، نمایشگاهی با عنوان صنعت ودانشگاه جهت به نمایش گذاشتن آثار نخبگان و مخترعین با مشارکت دانشگاه آزاد وصنعت گران شهرستان برگزار شده و تا بیست ودوم بهمن ماه فعال می باشد.

وی افزود: جهاد دانشگاهی، حامی صنعت گران و مخترعین در حوزه های مختلف است تا بتوانند محصولات خود را به نمایش بگزارند.

مدیر جهاد دانشگاهی بیجار افزود: همزمان با افتتاح نمایشگاه صنعت ودانشگاه ، اختتامیه رویداد فرهنگی رویش برگزار و از شرکت کنندگان تقدیر به عمل آمد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.