خبر ۱۳۹۶/۱۲/۰۲ ۰۶:۰۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
رهبر CHP از حکومت ترکیه خواست:

به جای آمریکا و روسیه با همسایگانتان گفتگو کنید

سرویس ترکیه- قلیچدار اوغلو از حکومت ترکیه خواست خود را از تأثیر آمریکا و روسیه رها کند و برای حل مسائل منطقه با ایران، عراق و سوریه مذاکره کند.

به گزارش کردپرس به نقل از دیلی صباح، کمال قلیچدار اوغلو رهبر حزب جمهوری خواه خلق (CHP) از حکومت ترکیه خواست خود را از تأثیر ایالات متحده و روسیه رها کرده و به جای این دو ابرقدرت، با همسایگان خود گفتگو کنند، این تنها راه پایان دادن به ریخته شدن خون مسلمانان است.

قلیچدار اوغلو در نشست هفتگی نمایندگان CHP پارلمان ترکیه گفت: «برای حل و فصل مسائل منطقه حکومت ترکیه باید به جای آمریکا و روسیه، با ایران، عارق و سوریه مذاکره و گفتگو کند.»

وی گفت: «آیا سران حکومت های این چهار کشور نمی توانند گرد بیایند و مسائل خود را حل کنند؟ آیا نمی توانند تصمیم بگیرند که کشورهایشان در صلح زندگی کنند و با کشورهای دیگر روابط صلح آمیز داشته باشند؟ آیا کشورهای امپریالیست باید دخالت کنند و آنچه ما انجام می دهیم باید با مشارکت آنها باشد؟ با آنها نمی توان این کارها را انجام داد، نمی توان صلح و آرامش آورد. آنها سلاح در دست شما می گذارند و شما را به سوریه می فرستند.»

قلیچدار اوغلو تأکید کرد در این بحران خون مسلمانان ر یخته می شود و باید به سرعت به این خونریزی پایان داد.

کد خبرنگار: 30103

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.