فرماندار: برآورد دقیقی از میزان خسارتهای زلزله در سردشت وجود ندارد
به گزارش کردپرس، "نژاد جهانی" روز دوشنبه (22 آبان ماه) در جمع خبرنگاران گفت: بلافاصله بعد از وقوع زمین لرزه، شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان تشکیل جلسه داد و همه اعضا امادگی کامل را برای کنترل شرایط در صورت بروز پس لرزه اعلام کردند.
وی افزود: در جلسه تاکید گردید کلیه یگانهای خدماتی، امکانات و تجهیزات خود را در فضای باز مستقر کنند تا در صورت بروز پس لرزه در خطر آوار و ریزش نباشند و به موقع بتوان شرایط را کنترل و مدیریت کرد.
فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان گفت: عمده خسارات وارده شده در حد ترک های سازه ای و غیر سازه ای بوده و بیشتر ترک ها در ساختمانهای فرسوده و روستایی است و این مسئله هشداری است و اهمیت مقاوم سازی مساکن روستایی را دوچندان می کند.
وی افزود: ساختمانهای عمومی از جمله مدارس نیز خسارت دیده اند و می طلبد سازمان تحول و نوسازی مدارس، بهسازی مدارس را که یکی از مطالبات اساسی شهرستان است را با جدیت دنبال نمایند.
جهانی تصریح کرد: دبیرخانه شورای هماهنگی مدیریت بحران فعال و در حال جمع بندی و برآورد خسارتهای ناشی از زلزله شب گذشته است که به ساختمانهای عمومی، تاسیسات خدماتی و ساختمانهای شخصی وارد شده است.
فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان به آمار مصدومین اشاره کرد و گفت: هفت نفر از شهروندان در این حادثه بر اثرتبعات ثانویه زمین لرزه ضربه دیدند که اکثریت آنها به صورت سرپایی مداوا شدند و یک نفر هم نیاز به عمل جراحی دارد.
وی با اشاره به برخی اخبار کذب در کانالهای تلگرامی شهرستان که منجر به وحشت مردم شده بود گفت: فضای مجازی از یک طرف می تواند فرصتی برای اطلاع رسانی شفاف باشد و از طرفی دیگر در صورتی که اطلاعات ناصحیح و غیر مستند را منتشر كنند، تهدید و ایجاد ترس و دلهره نمايند.
جهانی تاکید کرد: رسانه ها در چنین شرایطی اطلاعات موثق را از شورای هماهنگی مدیریت بحران دریافت كنند و ازانتشار اخبار متفرقه خودداری نمایند.
فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان، در مواقع بحران ضرورت دعوت به خونسردی و آموزش را توسط فضاهای مجازی یادآور شد و گفت: رسانه ها با این اقدام می توانند التهاب و نگرانی مردم را در حد چشمگیری کاهش دهند.
دیدگاه کاربران