خبر ۱۳۹۶/۰۸/۰۲ ۰۶:۰۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تلاش جنبش تغییر برای انحلال دولت اقلیم کردستان از طریق پارلمان

سرویس عراق و اقلیم کردستان - فراکسیون جنبش تغییر در پارلمان کردستان برای تشکیل نشست پارلمان به منظور انحلال دولت اقلیم کردستان و تشکیل دولت نجات ملی، تلاش می کند و رئیس پارلمان نیز بدین منظور با دیگر فراکسیون ها در تماس است.

به گزارش کردپرس،بهار محمود عضو فراکسیون جنبش تغییر در پارلمان کردستان در گفتگو با SNN گفت که یوسف محـمد رئیس پارلمان کردستان در راستای انجام وظایف خود سعی در تشکیل نشست پارلمان به منظور گفتگو در مورد تشکیل دولت نجات ملی در اقلیم کردستان، در مقطع کنونی است.
وی با تاکید بر اینکه تشکیل دولت نجات ملی تنها راه برون رفت از بحران اقلیم کردستان است و در تمام دنیا در زمان بروز بحران از این راه استفاده می شود، افزود که فراکسیون جنبش تغییر، مقدمات این نشست را انجام داده و یوسف محمد نیز گفتگوهای مداومی را با دیگر فراکسیون های پارلمان به این منظور انجام می دهد.
بهار محمود گفت که تشکیل دولت نجات ملی نیاز به چندین نشست پارلمان دارد و در حال حاضر باید با کمیسیون عالی انتخابات اقلیم کردستان در مورد زمان لازم برای برگزاری انتخابات و حل مسئلە ریاست اقلیم گفتگو شود، چرا که این انتخابات مانعی است در برابر تشکیل دولت نجات ملی.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.