تصمیمات دو کشور در خصوص تحولات منطقه ای تاریخی است/ ترکیه رفراندوم کردستان عراق را مشروع نمی داند
به گزارش کردپرس، اسماعیل قهرمان رئیس پارلمان ترکیه که در اخلال اجلاس اتحادیه بین المجالس در سن پترزبورگ در دیدار با علی لاریجانی رئیس شورای مجلس اسلامی ایران ضمن خواستار تقویت و ارتقاء سطح همکاری های بین دو کشور عنوان کرده است: توسعه روابط پارلمانی توسعه روابط بین ملت ها است بنابراین سطح روابط دو کشور باید افزایش یابد و زمینه های لازم برای آن وجود دارد.
رئیس پارلمان ترکیه به سفر اردوغان رئیس جمهور ترکیه به ایران اشاره کرد و اظهار داشت: پس از این سفر رئیس جمهور دستور دادند که تجارت بین دو کشور بر اساس ارزهای ملی دو کشور صورت گیرد و این تصمیم به موقع و موثر در عرصه اقتصادی برای دو کشور بوده و باید ارتباط گمرکی دو کشور توسعه یابد.
قهرمان در خصوص شرایط منطقه عنوان کرده است: تصمیم های دو دولت در خصوص تحولات منطقه ای بسیار تاریخی است. منطقه با چالشهایی مواجه است و دو کشور با تهدیدهای مشترک روبرو هستند بنابراین باید با هماهنگی یکدیگر حرکت کنیم تا به وحدت و حفظ تمامیت ارضی کشورها ختم شود. در واقع حفظ تمامیت ارضی عراق سیاست مشترک دو کشور است. ترکیه معتقد است رفراندوم در کردستان عراق مشروع نبوده است و در این شرایط همکاری های ایران و ترکیه برای منطقه حیاتی است.
کد خبرنگار: 30102
دیدگاه کاربران