بی اعتنایی فرماندار کامیاران به شورای برنامه ریزی کردستان/۳۹۷ مصوبه شورای برنامه ریزی روی زمین مانده است

پنجمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کردستان در حالی امروز برگزار شد که علیرغم دعوت فرماندار و شهردار کامیاران برای بررسی طرح میانکار این شهرستان، هیچکدام از مسئولان کامیاران در جلسه حضور نیافتند و به این دعوت بی اعتنایی کردند.

به گزارش کرد پرس، ارسلان ازهاری در پنجمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کردستان، گفت: بررسی طرح میانکار شهرستان کامیاران و بررسی مصوبات کارگروه امور زیربنایی کردستان ۲ دستور کار این جلسه هستند که با توجه به عدم حضور فرماندار شهرستان کامیاران و شهردار این شهرستان علیرغم دعوت، دستور کار اول فعلا مسکوت می ماند.

وی افزود: با توجه به اینکه مصوبات این جلسه لازم الاجرا است تمامی مصوبات جلسات گذشته احصا شد که ۳۹۷ مصوبه بوده و تا کنون اجرایی نشده اند و با هماهنگی معاون عمرانی استاندار کردستان قراراست در این جلسه ۱۵ مورد آنها مجددا مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که از گذشته تاکنون با آن مواجه بوده ایم این است که بسیاری از مدیران که عضو این شورا هستند در جلسه به طرح ها رای مثبت می دهند اما وقتی همان طرح برای استعلام به دستگاه آنها ارسال می شود، با اجرای آن مخالفت می کنند.

ازهاری ادامه داد: وقتی طرحی در این جلسه مصوب می شود و پس از مدیر در این جلسه موافق آن است دیگر نیازی به استعلام مجدد ندارد و همین مسئله می تواند در تسریع اجرایی شدن طرح ها موثر باشد.

وی یادآور شد: ۳۹۷ طرحی که در شورای برنامه ریزی در سال های گذشته مصوب شده، به کارگروه زیربنایی این شورا واگذار می شود تا ظرف مدت یک ماه بررسی مجدد روی آنها انجام و مشکلات پیش روی عدم اجرای آنها در جلسه آینده این شورا عنوان شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان در خصوص هزینه کرد اعتبارات توسط دستگاه های اجرایی، بیان کرد: 22 دستگاه اجرایی در سطح استان داریم که باید بر اساس مصوبات شورای برنامه ریزی تا پایان شهریور ماه نسبت به جذب و هزینه کرد اعتبارات اقدام کنند.

ازهاری گفت: اگر دستگاهی در این مدت اعتبارات هزینه و جاری خود را به طور کامل نتوانند جذی کنند در مهر ماه برای آنان تخصیصی در نظر گرفته نمی شود.

وی به طرح های دانش بنیان نیز اشاره کرد و افزود: قرار بود که دستگاه های اجرایی طرح های دانش بنیان خود را تا پایان مرداد ماه به ما معرفی کنند که به جز 2 دستگاه که هیچ ارتباطی نیز با طرح های دانش بنیان ندارند، هیچ دستگاه دیگری در این رابطه اقدام نکرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با بیان اینکه فرصت ارائه طرح های دانش بنیان تا پایان شهریور ماه تمدید شده است، اظهار کرد: در این حوزه 81 میلیارد تومان اعتبار داریم که باید نسبت به محل هزینه کرد آنها اقدام کنیم.

ازهاری به بحث مانده وجوه مصرف نشده دستگاه های اجرایی اشاره کرد و ادامه داد: در این رابطه به صورت مرتب فعالیت دستگاه های اجرایی را رصد می کنیم و علیرغم اینکه برخی از دستگاه های اجرایی هستند که از اسفند ماه سال گذشته پول را در حساب خود نگه داشته و تا امروز هزینه نکرده اند.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه آخرین فرصت اعتبارات عمرانی 31 شهریور ماه جاری است، اگر در این مدت اعتبارات در پروژه ها هزینه نشود باید به مرکز برگشت داده شود و از این رو دستگاه های نظارتی به موضوع ورود کرده و هیچ عذری از هیچ مسئولی قابل پذیرش نخواهد بود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان بیان کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که در این استان آن را احصا کرده ایم، نظارت بر پروژه های عمرانی است که وضعیت جالی ندارد و بر اساس گزارش های به دست آمده در حال حاضر 800 پروژه فعال داریم که به نوعی از خدمات نظارتی 161 شرکت مشاور بهره می برند، اما دستگاهی در کردستان داریم که 186 پروژه خود را فقط به یک مشاور واگذار کرده است.

ازهاری گفت: چطور شرکت مشاوری که 186 پروژه عمرانی را گرفته، می تواند بر عملکرد درست اجرای این پروژه ها نظارت دقیقی داشته باشد.

وی افزود: یکی دیگر از مسائلی که بر اجرای آن تاکید داریم، تحقق درآمدهای استان است که در این زمینه نیز بر اساس گزارش های به دست آمده در وضعیت مناسبی قرار نداریم و دستگاه هایی که ردیف درآمدی برای آنان در نظر گرفته شده باید در خصوص عدم تحقق این موضوع گزارش دهند.

کد خبر 38046

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha