جشن های نوروزی در ایلام با حفظ حرمت ماه رمضان و فرهنگ بومی باشد

سرویس ایلام - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ضمن تاکید بر آموزه های دینی از ضرورت وجود شادی در زندگی فردی و اجتماعی، خاطرنشان کرد: جشن های نوروزی در ایلام با حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و رعایت فرهنگ بومی استان باشد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، حجت الاسلام و المسلمین الله نور کریمی تبار با تاکید بر لزوم حفظ حرمت ماه مبارک رمضان به عنوان ماه ضیافت الهی، اظهار کرد: همه ما موظفیم که در فضای عمومی جامعه در راستای حفظ حرمت این ماه و با سرلوحه قرار دادن فریضه امر به معروف و نهی از منکر، تلاش کنیم و با تذکر لسانی در بهره‌گیری هر چه بیشتر از فضای معنوی این ماه مبارک مشارکت کنیم.

وی با اشاره به لزوم برخورد قاطع با حریم‌شکنی در سطح جامعه در ایام ماه مبارک رمضان، یادآور شد: کار تبلیغی و فرهنگی در راستای تبیین هر چه بیشتر احکام الهی در سطح جامعه یک نیاز ضروری است که موجب افزایش آگاهی و بصیرت اقشار مختلف در راستای لزوم رعایت شئون اسلامی در جامعه می‌شود.

امام جمعه ایلام در ادامه با اشاره به همزمانی ایام ماه مبارک رمضان با عید نوروز و حضور گردشگران در عرصه‌های طبیعی و تفرجگاه‌های استان، بر لزوم رعایت حرمت ماه مبارک رمضان و خودداری از تظاهر به روزه‌خواری و حفظ شئون اسلامی تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با تاکید بر برنامه‌ریزی دستگاه‌های متولی برای چهارشنبه آخر سال، خاطرنشان کرد: استان ایلام دارای فرهنگ بومی بسیار غنی است که امروز باید با فرهنگ‌سازی و فعالیت‌های تبلیغی، این فرهنگ غنی را برای مقابله با فرهنگ‌ غربی وارداتی و اهداف دشمنان، توسعه و ترویج داد؛ چرا که باید آگاه بود امروز دشمن با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی به دنبال ضربه زدن به باورها و ارزش‌های دینی، فرهنگی و بومی و در نهایت براندازی نظام اسلامی و ملت مسلمان ایران است.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ دینی، ایرانی، اسلامی و بومی ما فرهنگی بانشاط و پویا بوده و در احادیث و روایات اسلامی نیز بر شادی چهره مؤمن تاکید شده است، گفت: در دین اسلام، به مومنان سفارش شده که با لبخند و شادی، انرژی مثبت را به جامعه منتقل کنند و یکی از بهترین عبادت‌ها که منجی انسان در شرایط سخت قیامت است، شاد کردن دل مومن است.

امام جمعه ایلام با اشاره به اینکه شعائر اسلامی مخالف شادی و سرور نیست بلکه همواره بر آن تاکید شده است، اما لازم است که در این شادی‌ها، حرمت‌ ارزش‌های دینی، اسلامی و فرهنگ بومی حفظ و همچنین تقویت شود، یادآور شد: باید مراقب بود که در برخی از شادی‌ها و جشن‌ها، ردپای دشمنان برای مهندسی افکار و ضربه زدن به ارزش های دینی وجود دارد که بایستی اقشار مختلف مردم به ویژه نسل جوان، با بصیرت و آگاهی، این جریان‌ها را رصد کنند.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با بیان اینکه سال گذشته در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری برنامه‌های شادی‌آفرین با حفظ شئون اسلامی و بومی برگزار شد که مورد استقبال گسترده مردم استان قرار گرفت، تصریح کرد: رسانه‌ها، بزرگان، معتمدان، فعالان و روحانیون باید برای تبیین فرهنگ شادی پای کار بیایند. یکی از ظرفیت‌های استان در راستای ایجاد نشاط و شادابی بازی‌های بومی و محلی از جمله مسابقات اسب‌سواری است که می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد فضایی شادی‌آفرین در جامعه شود.

وی بر همکاری و تعامل سازنده همه دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی و آگاهی مردم در زمینه‌ جشن‌های نوروزی و شادی، خاطرنشان کرد: فضا و المان‌های بانشاط در مبلمان شهری و ایجاد جاذبه در معماری‌ شهری نیز باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد که نقش مهمی در ایجاد نشاط مردمی دارد.

کد خبر 2781957

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha