سهم کردستان در بودجه سال آینده 11 هزار و 800 میلیارد تومان است

سرویس کردستان - نماینده مردم شهرهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی گفت: آمار و ارقامی که در برخی از رسانه در مورد بودجه کردستان اعلام شده غیر واقعی و کذب است سهم کردستان در بودجه سال آینده 11 هزار 800 میلیار تومان است.

به گزارش کردپرس، بهزاد رحیمی شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای ادارای شهرستان بانه اظهار داشت: ردیف اعتبارات پروژه های شهرستان های سقز و بانه برای سال آینده حذف نشده و عملیات اجرایی پروژه های این شهرستان ها همچنان ادامه دارد.

وی اضافه کرد: در بودجه سال آینده بحث ایجاد صندوق پیشرفت و عدالت استانی مطرح شده که در هر استان 2 هزار میلیارد تومان علاوه بر همه ردیف بودجه ها برای محرومیت زدایی با مدیریت استان اختیار استاندار و معاونت برنامه ریزی و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی هزینه می شود.

رحیمی گفت: سهم استان کردستان از بودجه امسال از محل اعتبارات محرومیت زدایی 780 میلیارد تومان است که در حوزه راه روستایی، تامین آب شرب . نوسازی مدارس هزینه می شود که این اعتبارات برای زدودن سیمای محرومیت زدایی این استانپیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان بانه در حوزه راه از شهرستان های کمتر برخوردار است اظهار داشت: شهرستان بانه از جاده های چهاربانده محروم است و برای بهبود این راه ها بودجه های از اعتبارات سال آینده تعریف شده که اما این اعتبارت قطره چکانی باعث تخریب بیشتر جاده ها می شود.

رحیمی گفت: پروژه چهارخطه کردن جاده بانه سقز که مطالعات ان در چهار قطعه انجام شده که پیمانکاران در 2 قطعه در حال فعالیت هستند اما پیمانکاران طلب زیادی از دولت دارند و برای ادامه پروژه انگیزه زیادی ندارند.

وی یاد آور شد: انتظار داریم عملیات مطالعاتی و اجرایی چهار خطه کردن جاده بانه سیرانبند به عنوان یک جاده مرزی به طول 24 کیلومتر انجام شود و جاده بانه سوته جز پروژه های تاریخی استان است و هشت کیلومتر از این راه همچنان خاکی است و اعتبارات اندکی که هر ساله به این جاده اختصاص می یابد صرف طلب پیمانکاران و بازسازی جاده می شود.

نماینده مردم شهرهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی گفت: برای جاده بانه سردشت یک واریانت 19 کیلومتری پیش بینی شده که عملیات واگذاری به پیمانکار انجام شده که نیاز به اعتبارات ویژه دارد.

رحیمی اضافه کرد: ذخایر آب در سدهای بانه به کمترین میزان رسیده که امیدوارم در سالهای آینده با آبگیری به موقع رفع و پیشگیری از نشتی آب این سدها از بحران کم آبی پیشگیری شود.

وی تکمیل عملیات انتقال خط آب به طول پنج کیلومتر از تصفیه خانه بوئین به تصفیه خانه عثمان آباد از پروژه های خوب در زمینه تامین آب شرب عنوان کرد و گفت: انتظاری که شهروندان بانه دارند تامین آب پایدار برای افق 20 ساله است علارغم اینکه سد عباس آباد برای افق 20 سال تعریف شده بود اما با رشد جمعیت و افزایش محدوده شهر این افق کوتاه تر شد که باید راهکاری کارآمدتر جایگزین شود.

رحیمی اضافه کرد: سهم حق آبه شهرستان بانه باید از سد ویسک که 30 درصد ان از منابع آبی بانه تامین می شود برخوردار شود.

وی ادامه داد: مردم شهرستان بانه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با تقدیم بیش از 2 هزار شهید، جانباز و آزاده وفاداری و علاقه خود را به نظام نشان دادند و همواره در برابر مشکلات صبور و مقاوم هستند.

رحیمی گفت: مردم شهرستان بانه اعتراض خود را نسبت به کم آبی با روشی کاملا مسالمت آمیز و بدون تنش با امضای طوماری 15 هزار امضاء بیان کردند و از تنش و آَشوب جلوگیری کردند.

وی با بیان اینکه زیرساخت های توسعه بانه با همت نظام و مشارکت مردم به ثمر رسیده افزود: وجود مرزهای مشترک با اقلیم کردستان عراق، منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان و منطقه ویژه اقتصادی بانه از مهمترین زیرساخت های توسعه اقتصادی این شهرستان است انتظار داریم از فرصت های اقتصادی بانه به خوبی بهره گیری شود.

نماینده مردم شهرهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بیش از یکسال از افتتاح و واگذاری زمین به متقاضیان منطقه ویژه اقتصادی می گذرد اکنون نخستین سرمایه گذار اقدام به اجرای عملیات ساخت واحد تولیدی کرده که نوید بخش آینده بهتر در این شهرستان است.

وی اضافه کرد: مراودات مرزی امسال به صورت جدی آغاز شده و تردد به خوبی در این مرز انجام می شود که باتوجه به نیاز و تسهیل برای ورود و خروج گردشگران و مسافران این مرز نیاز به توسعه و ایجاد زیرساخت ها دارد.

رحیمی گفت: فرصت های خوبی در بودجه سال آینده پیش بینی شده برخی از افراد در رسانه اعلام کردند که سهم هر نفر 2 میلیون ریال است که این محاسبه کاملا مغرضانه و دور از واقعیت است.

کد خبر 23959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha