محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۰/۰۵/۲۲ ۰۷:۱۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تخصیص اعتبار ملی برای مشکل تامین آب شرب روستاییان سردشت

سرویس آذربایجان‌غربی- استاندار آذربایجان غربی گفت: یکی از نقاط ضعف شهرستان سردشت مشکلات آب روستایی است و مقرر شده برای تامین آب ۳۰ روستای اولویت دار از محل اعتبارات استانی و ملی بصورت ویژه و در زمان کم تخصیص اعتبار صورت گیرد.

به گزارش کردپرس، محمدمهدی شهریاری در جریان سفر به سردشت در جلسه بررسی پروژه های زیرساختی این شهرستان، گفت: در حوزه راه و شهرسازی پیگیری تکمیل پروژه‌های مسکن مهر با تخصیص اعتبار به ارزش ۶٢ میلیارد ریال و اتمام فاز اول تعریض و بهسازی محور نالاس_سردشت مطرح شد.

او افزود: ۳۶ کیلومتر راه روستایی نیز در سالجاری در سردشت آسفالت خواهد شد.

شهریاری همچنین ادامه داد: ۲ کیلومتر از پروژه تعریض و بهسازی محور سردشت-نالاس در هفته دولت افتتاح می‌شود. سال گذشته، عملیات بهسازی این محور با اعتبار ١٠۵ میلیاردریال آغاز شده بود.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به هدفگذاری های انجام شده برای بهبود شاخص های شهرستان سردشت بیان کرد: سردشت ظرفیت های بی نظیری در گردشگری و کشاورزی دارد. با استفاده از توسعه محصولات کم آب بر می توان به بهبود معیشت منطقه کمک کرد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید