سود خیار ۲۰ هزار تومانی به جیب کشاورزان نمی رود

سرویس آذربایجان غربی- نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: دلالان عامل اصلی افزایش قیمت خیار در بازار هستند و در حال حاضر قیمت ۲۰ هزار تومانی محصول خیار، تاثیری بر درآمد کشاورزان ندارد.

به گزارش کردپرس، به نقل از خانه ملت، جلال محمودزاده در خصوص افزایش قیمت محصول خیار در بازار، افزود: یکی از دلایل افزایش قیمت خیار در بازار دلالان هستند، قیمت 20 هزار تومانی این محصول تاثیری بر درآمد کشاورزان و تولیدکنندگان ندارد.

او با اشاره به اینکه سود افزایش قیمت خیار در بازار به جیب دلالان می‌رود، ادامه داد: سموم و بذور مورد نیاز گلخانه‌داران تولیدکننده خیار با استفاده از ارز 4 هزار و 200 تومانی تامین می‌شد متاسفانه تخصیص ارز به این کالاها متوقف شده است.

محمودزاده با تاکید بر اینکه گلخانه‌داران سم و بذر مورد نیاز خود را با قیمت 10 تا 15 برابری از بازار آزاد تامین می‌کنند، عنوان کرد: حذف ارز دولتی واردات نهاده‌های مورد نیاز تولید خیار هزینه تمام شده هر کیلوگرم از این محصول را افزایش داده است.

او با تاکید بر اینکه تنظیم بازار و بازاریابی محصولات کشاورزی وظیفه اصلی وزارت جهاد کشاورزی بوده اما متاسفانه دولت این اختیارات بر خلاف قانون را در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار داده است، عنوان کرد: وزارت جهاد کشاورزی می‌تواند عملکرد بهتری در زمینه تنظیم بازار محصولات کشاورز داشته باشد.

لابی‌های واردات در وزارت صمت مانع از واگذاری اختیارات به جهاد کشاورزی می‌شود

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لابی‌های واردات محصولات کشاورزی در وزارت صنعت، معدن و تجارت مانع از واگذاری اختیارات حوزه تنظیم بازار به وزارت جهاد کشاورزی می‌شود، گفت: دولت باید دست واسطه‌ها را از بازار محصولات کشاورزی کوتاه کند./

کد خبر 4430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha