اجلاسیه شهدای کارمند کردستان چهارم شهریور در سنندج برگزار می شود

سرویس کردستان - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان از برگزاری اجلاسیه شهدای کارمند استان در چهارم شهریورماه در سنندج خبر داد و گفت: حضور مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی در این برنامه باید پررنگ باشد.

به گزارش کرد پرس، علی اکبر ورمقانی در نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت کردستان، گفت: اجلاسیه شهدای کارمند از برنامه های مهم هفته دولت است و لازم است مجموعه های اداری استان برای برگزاری شایسته آن مشارکت جدی داشته باشند.

وی با تأکید بر ضرورت تکریم پیشکسوتان دفاع مقدس، افزود: آنچه امروز از استقلال، آزادی، هویت ملی و تمامیت ارضی کشور در اختیار داریم، حاصل فداکاری شهدا و پیشکسوتانی است که در دوران دفاع مقدس برای دفاع از کشور ایستادگی کردند.

معاون استاندار کردستان اظهار کرد: پیشکسوتان دفاع مقدس تنها نیروهای نظامی نیستند، بلکه رزمندگان سپاه، ارتش، بسیج، جهاد سازندگی و اقشار مختلف مردم را شامل می شوند که در کنار نیروهای مسلح در جبهه ها حضور داشتند و باید نقش آنان برای نسل جدید تبیین شود.

ورمقانی همچنین از فرمانداران استان خواست ستادهای شهرستانی بزرگداشت هفته دفاع مقدس را تشکیل دهند و ادامه داد: برنامه های تجلیل از پیشکسوتان باید بر اساس دستورالعمل های ابلاغی و با مشارکت دستگاه های اجرایی برگزار شود.

وی یکی از موضوعات مهم این نشست را جمع آوری و مستندسازی وقایع جنگ های اخیر عنوان کرد و یادآور شد: حوادث و خسارت های ناشی از جنگ های ۱۲ روزه و ۴۰ روزه در کردستان بخشی از تاریخ معاصر استان است و باید با استفاده از اسناد، گزارش ها و تولیدات رسانه ای ثبت و حفظ شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان همچنین بر تکمیل یادمان های شهدای گمنام در قروه، سروآباد و کارخانه سیمان بیجار تأکید کرد و خواستار پیگیری جدی فرمانداران و دستگاه های مربوط برای تکمیل این طرح ها شد.

لزوم تکریم پیشکسوتان و ترویج فرهنگ مقاومت

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کردستان نیز گفت: امسال یک شهید گمنام به استان اختصاص یافته و برنامه ریزی برای تشییع این شهید انجام شده است.

سرهنگ علی کلوندی افزود: برنامه های چهل وششمین سالگرد هفته دفاع مقدس از ۳۱ شهریور تا هفتم مهر برگزار می شود و هفتمین آیین سراسری تجلیل و تکریم پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت یکی از برنامه های اصلی این مناسبت است.

وی با تأکید بر حضور جوانان در برنامه های دفاع مقدس، اظهار کرد: پیشکسوتان ارتش، سپاه، فراجا، بسیج و جهاد سازندگی و همچنین خانواده های شهدا و فعالان حوزه های فرهنگی و رسانه ای در برنامه های پیش بینی شده مورد توجه قرار خواهند گرفت.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کردستان همچنین از جمع آوری اسناد مربوط به جنگ ۱۲ روزه خبر داد و ادامه داد: علاوه بر اسناد رسمی، اخبار و مطالب منتشرشده درباره این حوادث در فضای مجازی نیز برای ثبت و تحلیل وقایع جمع آوری و ساماندهی می شود.

سرهنگ کلوندی بر اجرای منسجم برنامه های هفته دفاع مقدس و استفاده از ظرفیت رسانه ها برای انتقال فرهنگ ایثار، مقاومت و فداکاری به نسل های آینده تأکید کرد.

کد مطلب 2798475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha