پدافند غیرعامل به یک گفتمان مدیریتی تبدیل شود

سرویس کردستان - استاندار کردستان گفت: موضوع پدافند غیرعامل باید در استان برجسته و به گفتمان مدیریتی تبدیل و از حالت انزوایی که قبلا وجود داشته خارج شود.

به گزارش کرد پرس، اسماعیل زارعی کوشا در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان کردستان در سنندج گفت: در اغلب استان‌ها به ویژه کردستان، آنگونه که شایسته است به موضوع پدافند غیرعامل توجه نشده و دستگاه‌های مختلف و مدیران به اهمیت آن واقف نشده‌اند.

وی اظهار کرد: با توجه به شرایطی که در کردستان و انسجامی که بین مدیران وجود دارد و همچنین به واسطه تهدیدها، همه دستگاه‌ها باید موضوع پدافند غیرعامل را جدی بگیرند.

استاندار کردستان افزود: پروژه‌هایی که اجرا می شود باید اقدامات پدافند غیرعامل و الزامات مربوط به این بخش در آن اجرایی شود اما اغلب دستگاه ها به این موضوع اهمیت نداده اند و این مهم قابل تامل است.

زارعی کوشا در ادامه به کرونا و اقدامات خوب بخش های مختلف به ویژه علوم پزشکی در مقابله با آن اشاره کرد و ادامه داد: بسیج واکسیناسیون اقدام خوبی است و می تواند نتایج بسیار خوبی داشته باشد و با این روال اگر ادامه یابد، از لحاظ واکسیناسیون با میانگین کشوری فاصله کم می شود.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش به ظرفیت مرز باشماق و سیرانبند بانه برای توسعه استان اشاره کرد و یادآور شد: ساماندهی این مرزها در دستور کار است و باید هر چه سریعتر انجام شود.

استاندار کردستان بیان کرد: مرز باشماق اگر به درستی ساماندهی شود، با توجه به تفویض هایی که دولت به استان ها داده است، می تواند بسیاری از مشکلات را در سطح کشور حل کند.

زارعی کوشا گفت: عده ای ممکن است از ساماندهی مرزها و اتفاق نظری که در بین مدیران استان وجود دارد، احساس خطر کنند و به بهانه آن، اقدام به تخریب های رسانه ای کنند که البته در کار ما و خدمت به مردم وقفه ای ایجاد نخواهد شد.

وی به حادثه واژگونی تانکر حامل سوخت در حسین آباد هم اشاره کرد و اظهار کرد: ۱۷ سال پیش به واسطه واژگونی تانکر در مسیر جاده سنندج – دیواندره و محدوده سد قشلاق، مسیر تردد این خودروها به جاده فرعی دهگلان - حسین آباد منتقل شد، در حالیکه زیرساخت ها اصلا آماده نبود.

استاندار کردستان با تسلیت به خانواده های آسیب دیده و تلاش برای جبران خسارت‌ها، افزود: نبود زیرساخت های لازم در این مسیر، خطرات زیادی را برای مردم فراهم کرده و این موضوع بزودی در سطح کشور در حوزه راهداری دنبال خواهد شد تا نسبت به ساماندهی و اصلاح مسیر ذکر شده، اقدام شود.

ضرورت توجه خانواده‌ها به واکسیناسیون کودکان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این نشست بیان کرد: یکی از مهمترین کارهایی که برنامه ریزی شده، واکسیناسیون فعال است نباید منتظر باشیم خانواده ها پیش ما بیایند بلکه ما به استقبال آن می رویم چون دو هفته طلایی برای کنترل اُمیکرون است.

فریدون عبدالملکی خواستار همکاری رسانه ها به ویژه صدا و سیما برای فرهنگ سازی و تشویق مردم به واکسیناسیون شد و ادامه داد: در صورت ارتقای واکسیناسیون، کار بیمارستان ها کمتر و کنترل آن راحت تر خواهد بود، ضمن اینکه با توجه به در خطر بودن کودکان در بحث اُمیکرون، باید خانواده ها اهمیت بیشتری به واکسیناسیون قشر کم سن و سال داشته باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم با اشاره به اینکه ۱۰ شهرستان استان در وضعیت آبی کرونایی است، گفت: با این وجود اُمیکرون مثل آتش زیر خاکستر است و بحث واکسیناسیون باید جدی گرفته شود.

بهروز اخوان میانگین آمار بستری ها ۳۰ مورد و فوتی های کرونا را سه مورد در هفته دوم دی ماه اعلام کرد و یادآور شد: تاکنون یک میلیون ۹۰ هزار دز در نوبت اول (۸۱ درصد)، ۸۹۹ هزار دز در نوبت دوم (۶۷ درصد) و ۱۵۶ هزار و ۶۵۸ دز (۱۲ درصد) در نوبت سوم تزریق شده است.

وی بر ضرورت تزریق واکسن دز سوم تاکید کرد و افزود: تاکنون در مجموع ۲ میلیون و ۶۴۹ هزار دز واکسن دریافت شده است، ضمن اینکه ۹۵ درصد دانش آموزان واجد شرایط نوبت اول را دریافت کرده و میزان واکسن ذخیره شده هم ۳۷۲ هزار دز است.

مدیرکل پدافند غیرعامل کردستان نیز در این نشست بیان کرد: یکی از بخش های مهم در پدافند غیرعامل، حوزه سایبری است که هشدارهای امنیتی به دستگاه‌های استان اعلام شده تا دشمن نتواند در این فضا نفوذ کند.

احمد محمدرضایی با اشاره به عدم تخصیص بودجه لازم برای استاندارد سازی دستگاه ها در حوزه سایبری، ادامه داد: ایجاد سامانه پیامکی به کارشناسان فناوری دستگاه های اجرایی و ارتباط خوب پلیس فتا از جمله اقداماتی است که انجام شده است.

وی خواستار انتقال انبارهای نفت در بلوار پاسداران سنندج به خارج از شهر شد و یادآور شد: بحث واژگونی تانکرهای حامل سوخت، نبود جایگاه پسماند ویژه، ورود فاضلاب به منابع آب شرب، مهاجرت پرندگان از نقاط مختلف به استان و احتمال انتقال بیماری از جمله مشکلات و چالش‌های استان است.

کد خبر 25190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha