آغاز اجرایی تصفیه‌خانه‌ فاضلاب شهرهای سنقر و صحنه

سرویس کرمانشاه ـ عملیات اجرایی تصفیه‌خانه‌ فاضلاب شهرهای سنقر و صحنه با دستور رییس مجلس آغاز گردید.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، علیرضا تخت شاهی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در مراسم کلنگ زنی پروژه های حوزه آب و فاضلاب در شهرستانهای صحنه و سنقر که به صورت ویدئو کنفراس برگزار گردید، افزود: مرحله نخست مرحله اول پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب شهر سنقر با ظرفیت هفت هزار و ۴۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز ۴۶ هزار نفر را تحت پوشش قرار می گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه اعتبار اولیه این طرح را 60 میلیارد تومان عنوان کرد و بیان داشت: پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب شهر صحنه نیز در مرحله اول با اعتباری بیش از ۵۰ میلیارد تومان و ظرفیت ۶ هزار و ۴۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز احداث می شود و ۴۰ هزار نفر جمعیت این شهر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

تخت شاهی افزود: ظرفیت نهایی این تصفیه‌خانه‌های فاضلاب را به ترتیب ۱۱ هزار و ۱۰۰ مترمکعب برای شهر سنقر و ۹ هزار و ۶۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز برای شهر صحنه خواهد بود.

این مقام مسئول عنوان کرد: تصفیه‌خانه فاضلاب شهر سنقر جمعیت ۶۹ هزار نفری و تصفیه‌خانه فاضلاب شهر صحنه نیز تا جمعیت ۶۰ هزار نفری شهر را تحت پوشش قرار می دهد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه ادامه داد: در جریان این سفر پروژه آبرسانی به ۵۵ روستا در سطح استان با اعتباری بیش از ۱۳۱ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال به بهره برداری رسید که این پروژه بیش از سه هزار و ۳۰۰ خانوار روستایی با جمعیتی بیش از ۱۱ هزار و ۷۰۵ نفر را از آب شرب سالم و بهداشتی بهرهمند خواهد کرد.

کد مطلب 159367

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha