تردد زائران از مرز مریوان فرصتی برای توسعه گردشگری مذهبی در کردستان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: تردد زائران اربعین حسینی برای اولین بار از مرز باشماق ریوان به کشورعراق، فرصتی مغتنم برای توسعه گردشگری مذهبی در کردستان است.

به گزارش کرد پرس، یعقوب گویلیان در نشست با دستگاه های اجرایی خدمت رسان کردستان، گفت: کردستان با وجود اماکن مذهبی، جاذبه های معنوی و فرهنگی فراوان ظرفیت ویژه ای در حوزه گردشگری مذهبی دارد که باید با مدیریت صحیح از این ظرفیت ها در راستای توسعه اقتصادی استان استفاده کرد.

وی افزود: هموطنانمان از سراسر کشور برای مشرف شدن به عتبات عالیات به مرز باشماق مریوان و استان مراجعه می کنند، لذا باید ساماندهی اماکن عمومی و تقویت زیرساخت های خدماتی جزو اولویت های دستگاه های مربوطه قرار گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اظهار کرد: علاوه بر خدمات مناسب به زائران می توان از این فرصت برای توسعه گردشگری و رونق اقتصادی استان استفاده کرد.

گویلیان در ادامه از آمادگی صد درصدی مراکز گردشگری و اقامتی استان برای ارائه خدمات شایسته به زائران اربعین حسینی خبر داد و ادامه داد: رضایتمندی زائران و مسافران در ایام اربعین حسینی از مهم ترین اولویت های این نهاد اجرایی است.

اربعین حسینی حرکت بزرگ فرهنگی برای اتحاد جهان اسلام است

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: یکی از مظاهر مهم اربعین حسینی علاوه بر همه کارکردهای دینی، یک حرکت بزرگ فرهنگی برای اتحاد جهان اسلام است.

اکبر عظیمی یادآور شد: تمام دستگاه های ذی ربط تلاش کنند زمینه و امکانات لازم را برای خدمات دهی مناسب به زائران اربعین حسینی مهیا کنند.

وی گفت: اماکن عمومی از جمله نمازخانه های بین راهی به نوعی نشان دهنده سطح فرهنگ استان برای پذیرایی از مسافران و زائران است و انتظار می رود در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلات و کاستی ها اقدام شود.

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با بیان اینکه مردم استان مردمی خونگرم و مهمان نواز هستند، اظهار کرد: مردم کردستان با همکاری و همراهی مسئولان برای استقبال از زائرانی که از این استان عبور می کنند، آمادگی کامل دارند.

عظیمی افزود: امید است با همکاری دستگاه های اجرایی نقاط ضعف و قوت را شناسایی و در راستای خدمات رسانی مطلوب و در شان مهمانان و زائران فعالیت کنیم.

کد خبر 37367

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha